Hvem samarbejder vi med?

Gulerodsprojektet har været under udvikling i mange år, og er foregået i tæt samarbejde med flere Danske virksomheder som har bidraget til forskellige dele af udvikling og produktion til projektet.

Naturfrisk

Naturfrisk, beliggende i Ørbæk på Fyn, er kendt for at producere økologiske sodavand. Naturfrisk brandet dækker, foruden økologiske sodavand, over en lang række andre læskedrikkategorier som for eksempel saft, juice, smoothies og shots. Alle produkter er naturligvis økologiske. I forbindelse med udvikling af gulerodsjuicen til vores patienter, har naturfrisk været en stor samarbejdspartner i forhold til at smagstester og smagssammensætte, så juicen bliver produceret uden at miste de gavnlige effekter. Deres viden har været essentiel for at kunne komme i mål med et klinisk forsøg.

Orskov Foods

Orskov Foods er en familieejet virksomhed med dansk base på Fyn. De er Specialiseret i fødevareproduktion baseret på frugter og bær, har Orskov Foods har etableret sig som en toneangivende aktør i branchen.Orskov Foods er bla. beliggende i Ørbæk, hvor de foretager forarbejdning af både danske og polske frugter og bær. De laver både juice og sagt og som de bland andet sælger til Rema 1000. I november 2023 modtog Orskov Foods 7,5 ton gulerødder fra DanRoots og forvandlede disse til gulerodsjuice, designet til at imødekomme behovene hos vores patienter. Denne specifikke smagssammensætning er blevet udviklet gennem et samarbejde med Naturfrisk for at sikre en ren gulerodsjuice.

DanRoots

DanRoots er en familie ejet virksomhed der ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Tange Sø. De er en af Danmarks største rodfrugtproducenter, og har i en årrække været en tæt samarbejdspartner i forhold til dyrkning af gulerødder til vores projekter. Vi har dyrket x-antal forskellige sorter af gulerødder og testet dem for indhold af Falcarinol og Falcarindiol, for at finde den rette sort til vores projekt. I begyndelsen af november 2023 leverede de 7,5 ton af vores udvalgte gulerodssort til projektet, som efterfølgende er blevet mostet og klargjort til patientindtagelse.